Abel Golf voor een leuk dagje uit!

Wees welkom bij Abel Golf. Hier kun jij ongestoord een gehele dag plezier beleven. Het prettige hiervan is dat het voor iedereen toegankelijk is. Ongeacht of dat jij met jouw collega’s even eruit wilt, of dat je ervoor kiest om met de familie op stap te gaan. Kortom, dit bedrijf is de aangewezen onderneming die ervoor zal zorgen dat jij onwijs veel plezier zult beleven! Neem snel een kijkje op deze website voor het complete aanbod welke zij jou te bieden hebben!

Golf spelen is wellicht niet iets waar je als eerste aan zult denken als je iets wilt organiseren. Toch raad ik je aan om jezelf hier wel eens in te verdiepen. Het is onwijs leuk om te doen en voor iedereen zit hier genoeg plezier in!

Abel Golf heeft ons geholpen

Onze werkgever kwam afgelopen met het bericht dat hij graag iets wilt organiseren. Over een paar weken bestaan wij tien jaar en dat willen wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Hierdoor heb ik mijzelf aangeboden om te helpen met het organiseren van een leuk feest. Mijn werkgever vond het subliem dat ik wilde helpen en zodoende ben ik online gaan zoeken naar de mogelijkheden. Al snel kwam ik terecht op de website van Abel Golf. Bij dit bedrijf kun je het spel golf spelen om vervolgens aan te schuiven voor het diner.