Airbeam huren of kopen

Heeft u altijd al uw turn attributen uit willen breiden maar had u geen mogelijkheid voor een grote opslag? Door een airbeam van Airtrick aan te schaffen kunt u een airbeam gemakkelijk opbergen doordat de airbeam gevuld word met lucht. U heeft geen grote opslagruimte nodig om uw nieuwe aankoop goed op te bergen. Voor particulieren en verenigingen is een airbeam een ideale toevoeging voor uw collectie turn attributen. U kunt een airbeam zowel binnen als buiten gebruiken. Een airbeam is een opblaasbare balk die de kenmerken heeft van een turnbalk. Een airbeam is gemakkelijk te verplaatsen en in hardheid aan te passen naar uw wensen door middel van het toevoegen van lucht. Met één druk op de knop veranderd u de hardheid van de airbeam en kunt u dit product voor verschillende doeleinden gebruiken. Doordat een airbeam op deze manier ontwikkeld is kunt u zowel thuis als bij een sportvereniging een airbeam gebruiken. Het fijne aan Airtrick is dat u een airbeam kunt kopen maar ook kunt huren voor een dag of voor meerdere dagen! Heeft u interesse in een airbeam voor een dag zodat u een leuke toevoeging heeft aan uw sportdag, familiedag of voor een open dag? Dan kunt u een airbeam gemakkelijk voor een dag of voor een aantal dagen huren. Bent u erg enthousiast en wilt u een airbeam toevoegen aan uw collectie turn attributen dan kunt u een airbeam gemakkelijk online bestellen via de website van Airtrick.

airbeam

Airbeam van Airtrick

Bij Aitrick kunt u een airbeam bestellen in verschillende kleuren. Indien gewenst kunt u ook een logo laten bedrukken op uw product. Op de website vindt u een ruime keuze in verschillende afmetingen van een airbeam. De mogelijkheden voor het personaliseren van een airbeam zijn eindeloos. Doordat de producten van Airtrick worden geproduceerd in Europa heeft u binnen de korte keren een airbeam in huis. Alle producten van Airtrick zijn uitvoerig getest en geselecteerd. Daarnaast zijn alle producten voorzien van een keurmerk zodat u weet dat u goede producten koopt bij Airtrick. Bij een bestelling van Airtrick ontvangt u een certificaat waarop het keurmerk wordt getoond dat uw product volgens de juiste richtlijnen is gemaakt. U vindt bij Airtrick prachtige en multifunctionele airbeams tegen de beste prijs/kwaliteit verhoudingen. Daarnaast kunt u bij Airtrick terecht voor diverse opblaasbare producten. Denkt u een airblock, airtrack en u kunt een compleet freerunner parkour aanschaffen.

airbeam

Meer weten over een airbeam?

Bent u net zoals wij enthousiast over een airbeam van Airtrick? Aarzel dan niet en neem een kijkje op de website van deze professionele webwinkel! U krijgt 4 jaar garantie op alle producten van Airtrick!