Huwelijk

Bijzondere trouwlocaties Utrecht

Utrecht is een fantastisch mooie stad en omgeving en het zal je dan ook niet verbazen dat je hier ook de mooiste trouwlocaties vindt. Welke bijzondere trouwlocaties Utrecht zijn er allemaal? In dit artikel geven we je een aantal ideeën om je te inspireren.

bijzondere trouwlocaties utrecht

Kasteel

Houd je van een klassieke bruiloft en word je graag in een koets vervoerd? Dan past trouwen in een kasteel hier helemaal bij! Het geeft je bruiloft een klassieke sfeer en de combinatie met de koets klopt helemaal. De hoge zalen geven je een luxe gevoel en laten je even helemaal teruggaan in de tijd. Ook voor grotere bruiloften is trouwen in een kasteel ideaal.

Sterrenwacht

Een andere mogelijkheid is trouwen in het sterrenwacht museum. Hier kun je op het binnenplein onder de sterren trouwen en kijk je uit op de sterrenwacht. Het fort stamt uit de zestiende eeuw en beschikt ook over een prachtige tuin.

Boot

Vind je het fantastisch om op het water te zijn? Dan past trouwen op een boot waarschijnlijk helemaal bij jou! Er zijn verschillende boten in Utrecht die je kunt afhuren voor een schitterende trouwfeest.

Trouwen

Domtoren

Wil je trouwen in een kapel op een hoger gelegen locatie? Kijk dan eens of trouwen in de Domtoren misschien iets voor jou is. Je trouwt dan in een kapel op 11 meter hoogte. Ook kun je de zalen afhuren, zodat je hier ook direct het trouwfeest kunt geven.

Ouwehands Dierenpark

Trouwen in Afrika is niet voor iedereen een optie. Ook kan het kan zijn dat veel mensen dan niet kunnen komen en dat wil je natuurlijk niet. Maar wist je dat je in Utrecht ook kan trouwen op een locatie die je het gevoel geeft dat je in Afrika bent? Je kunt namelijk trouwen in het Ouwehands Dierenpark!