Coverband bruiloft, perfecte combinatie!

blizzert-2055-1935 ew1a0074 fragment-persfoto-2015

 

 

 

 

Iedereen doet wel eens gek! Waarom dan niet op een bruiloft? Wij hebben specifiek gezocht naar een coverband bruiloft die doelbewust voor onze huwelijksfeest wilde zingen en gek doen. Via het internet zijn we terecht gekomen bij vikingentertainment.nl. Vanaf dat moment wisten we zeker dat we bij hun een band wilde huren om onze huwelijksfeest volmaakt te maken.

In het begin wisten we absoluut niet wat we konden verwachten, na wat contacten te hebben gehad met het bedrijf was het gewoon duidelijk voor ons, bij hun willen we een band huren! Hun leuke babbels brachten ons nu waar we zijn. En het was een groot geslaagd feest!

Voordelige prijzen en een schitterende avond bezorgd gekregen.

Het is natuurlijk even afwachten als er een band komt die je nog nooit gehoord hebt. We wilde ook iets geks hebben en dankzij het zoeken op het internet naar coverband bruiloft zijn we bij hun terecht gekomen en hebben we een topavond gehad. Hun prijzen zijn wonderbaarlijk aan de lage kant en het kwaliteit wat ze bezorgen bleef fantastisch. Nu enkele weken later wordt er nog over de band gesproken, we hebben op onze avond ook echt iedereen zien dansen van plezier. Dat zie je niet vaak! Al met al het was een zeer geslaagde avond mede dankzij onze ingehuurde band!