herenkapper utrecht

De beste herenkapper van Utrecht en omstreken

herenkapper utrechtMocht jij hier in de buurt wonen, dan moet jij deze herenkapper in Utrecht echt kennen. Hier ben ik nu inmiddels een jaar vaste klant en ik verwacht niet dat ik de komende tijd ergens anders heen ga. Mijn vriendin ging hier altijd al heen en gaf mij toen de tip om dat ook eens te doen. Zij had hier hele goede ervaringen, dus dat gaf mij wel vertrouwen in hun vaardigheden. De eerste keer dat ik hier kwam, werd ik direct heel erg vriendelijk ontvangen. Er werd mij een drankje aangeboden voor tijdens het wachten, want ik was iets te vroeg aanwezig.

Helemaal goed

Deze herenkapper in Utrecht is echt de beste. Na mijn eerste knipbeurt zag mijn kapsel er mooier uit dan ooit tevoren. Die dag daarna had ik een feestje en kreeg ik allemaal complimentjes over mijn haren. Zelf was ik er ook ongelofelijk blij mee en dat is natuurlijk het belangrijkste. De prijs vind ik hier ook precies goed, want het is niet te duur of juist te goedkoop. Te weinig betalen is namelijk ook nooit een goed teken bij zulke dingen. Mocht jij benieuwd zijn of deze salon ook iets voor jou is, neem dan een kijkje op hun website!