1dag

Haal je aanhangerrijbewijs in 1 dag!

aanhangerrijbewijs in 1 dagOp vakantie met de caravan, dat was iets dat mijn vriend en ik al erg lang wilde. Je moet hier echter wel een aanhangerrijbewijs voor hebben. Mijn vriend en ik besloten om een caravan te kopen en een week voordat we op vakantie zouden gaan kwamen we er pas achter dat je hier een rijbewijs voor moest hebben. Mijn vriend wilde het aanhangerrijbewijs in 1 dag halen zodat wij alsnog met de caravan op vakantie zouden kunnen gaan.

Omdat we dit zo graag wilde zijn we hard opzoek gegaan naar een rijschool die dit aanbood. Op het internet kwamen we diversen rijscholen tegen, maar lang niet elke school bood dit aan. Osseforth doet dit gelukkig wel, dit bedrijf zorgt ervoor dat jij binnen een dag klaar bent voor het examen. Mijn vriend besloot daarom meteen contact op te nemen met het bedrijf en gelukkig met succes!

aanhangerrijbewijs inEen top vakantie met de caravan!1dag

Mijn vriend haalde zijn aanhangerrijbewijs in een dag en daardoor konden wij met de caravan op vakantie. Hij vertelde me dat de lessen erg goed waren en dat hij die dag ook veel lol gemaakt heeft. De rij instructeur had een goed gevoel voor humor en zijn tips waren erg goed. Mijn vriend slaagde in een keer en inmiddels kunnen wij terug kijken op een top vakantie. We zijn heerlijk met de caravan weggeweest en mijn vriend wist hem dankzij de goede lessen gelukkig goed te besturen.