hip geboortekaartje

Ik heb een hip geboortekaartje gevonden

hip geboortekaartje

Het leuke werk

Het is natuurlijk fantastisch om een kindje te krijgen. Of dat nou je eerste of je vierde is. Dit keer was een vriendin van mij aan de beurt, en ik kreeg de mooie taak een geboortekaartje uit te zoeken. Mijn vriendin en ik zitten altijd goed op 1 lijn, dus ze vertrouwde mij dit toe. Ik vroeg natuurlijk wel een beetje naar haar voorkeuren, maar het leuke werk was voor mij. Ik heb ze gelijk de oplage aan geboortekaartjes cadeau gedaan. Scheelt hun weer kosten! Ik had in verschillende winkels al geboortekaartjes bekeken maar wilde graag online bestellen. Dit in verband met de kosten en de garantie mocht er iets mis gaan. Ik kwam uit bij Kiss geboortekaartjes. En zag de leukste kaartjes met mooie prints en gezellige diertjes. Mijn oog viel ineens op bovenstaand kaartje met giraffes! Toen wist ik dat ik het een hip geboortekaartje had gevonden.

 hip geboortekaartje

Liever niet besparen

Als het om je kinderen gaat wil je liever niet besparen, dat begrijp ik best! Ook wanneer ik iemand een cadeau geef wil ik dat niet. Het gaat hier om lieve baby’s, die verdienen alles dat je ze te bieden hebt! Voor mij was geld niet zo’n probleem, maar toch kon ik besparen op de geboortekaartjes. Dat was niet eens de bedoeling maar de kosten vielen zo laag uit, dat het echt een koopje leek! Heb je nog eens geboortekaartjes nodig, ga hier dan zeker eens kijken. Je ziet ongetwijfeld wat je leuk vindt!