Lang leve de Macbook accu!

logo (2)Hier spreekt een tevreden klant. Als freelancer en trouwe Macbook gebruiker kan ik absoluut niet zonder een goede Macbook accu. Ik moet blind kunnen vertrouwen op mijn accu zodat ik overal en altijd kan werken wanneer ik een opdracht heb. Door de internationale stekkers die er bij zitten is het een ideale accu zodat ik deze waar dan ook ter wereld kan gebruiken. Geen gedoe met externe adapters die je aan moet schaffen, maar alles is al compleet. Dit maakt dat het voor mij een uitstekend product is om mijn eigen diensten ook te kunnen leveren. Mijn vertrouwen in de accu is gedurende de tijd dat ik deze gebruik nog geen moment geschaad.

Ervaringen:back_accu_apple_macbook_13_inch_a1185_white_1

In mijn eigen ervaring heb ik nog nooit problemen gehad in het gebruik van mijn Macbook accu. De accu is tweedelig zodat er makkelijk gewisseld kan worden naar een internationale stekker. De flexibiliteit van de kabel laat het toe om deze compact mee te kunnen nemen maar breekt of scheurt niet door het oprollen hiervan. Het oprolsysteem dat aan de accu vast zit, is voor mij een ideale toevoeging. Ook is de kabel lang genoeg zodat het vinden van een stopcontact in de buurt een stuk gemakkelijker wordt. Door de magneetconnectie met de Macbook, is er ook geen risico dat er contactpunten afbreken met het aansluiten of loskoppelen van de acculader, of wanneer iemand per ongeluk de accu los trekt. De batterij van de Macbook gaat urenlang mee en als ik de accu aansluit om ‘m op te laden, is de batterij binnen de kortste keren weer 100%. front_accu_apple_macbook_13_inch_a1280