Museum Rotterdam voor de echte kunstliefhebbers!

Bent u ook een museum fan? Dan is Museum Rotterdam iets voor u! Wij hebben een groot museum met een groot aantal touchscreen schermen. U kunt dankzij deze schermen flink inzoomen op de kunstwerken van René Lalique hierdoor kunt u zelfs de kleinste details van de kunstwerken zien. Museum Rotterdam is een unieke beleving voor jong en oud.

Over het museum

Museum Rotterdam is een museum dat is gebaseerd op de kunst van René Lalique. Het prachtige museum schenkt veel aandacht aan zijn werk en wilt graag de bezoeker zo goed mogelijk laten zien wat de kracht van René Lalique is. Dit zijn namelijk de details die hij in zijn kunst verwerkte. Dit is de reden dat museum Rotterdam vol staat met grote beeldschermen. Deze beeldschermen zijn touchscreen en staan bij de kunstwerken van René Lalique. Zo zorgen wij ervoor dat de bezoeker niet alleen de kunst ziet zoals hij te zien is in de vitrine maar dat ook de details van zijn werk goed worden gezien.  

Wie was René Lalique?

René Lalique is een kunstenaar die vooral bekend staat om zijn glaswerk en zijn juwelen. Hij leefde van 1860 tot en met 1945. René Lalique maakte prachtige juwelen en glaswerk met erg veel details, de details in de kunstwerken waren af en toe zo klein dat ze bijna niet met het blote oog te zien waren. Hij werkte altijd met een vergrootglas, waardoor hij deze kleine details in zijn kunstwerken kon verwerken.Hij heeft de glaskunst en de gedetailleerde juwelen echt op de kaart gezet. Wanneer iedereen zijn werk heeft gezien zal iedereen erkennen dat dit een kunstenaar van wereldklasse is!