Nieuwe Vaillant Ecotec in huis

Vaillant-Calormatic-350-klokthermostaatGoedemiddag blog lezers, leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn blog. Vandaag een verhaal over iets wat ik laatst heb meegemaakt, namelijk een kapotte cv-ketel ! Er is niks erger dan een kapotte ketel waardoor je bijna geen warm water kan krijgen en al helemaal geen warmte in huis. Het was vreselijk koud in huis waardoor ik elke dag in een dikke trui liep. Ik ben toen snel op zoek gegaan naar een nieuwe ketel en kwam al snel uit bij een Vaillant Ecotec ketel die erg goed schijnt te zijn.gallery_3-e187f79e0a

Bestellen en installeren

Na dat ik de Vaillant Ecotec besteld had kon die al vrij snel geïnstalleerd worden gelukkig zo dat ik weer snel alles goed op orde had en weer een fijn warm huisje kreeg. Alles was weer in orde en de service verliep ook nog eens goed en het was binnen een paar uurtjes allemaal weer zoals het hoorde. Ik raad iedereen aan om via dit bedrijf hun cv ketel te bestellen voor de beste service en kwaliteit. De service was niet het enige wat er goed aan was maar je kreeg er zelfs een gratis thermostaat bij wat altijd handig is en de mijne was ook al kapot dus dat scheelde al helemaal veel geld dan de normale prijzen. Ik ga weer genieten van mijn verwarmde huisje en warme water dankzij de nieuwe Vaillant Ecotec cv-ketel.Vaillant-Ecotec-Classic-cv-ketel