Vrijstaande terrasoverkapping

Vrijstaande terrasoverkapping aanschaffen?

Wil jij ook graag extra woonruimte creëren door middel van een vrijstaande terrasoverkapping? Dan is het wellicht interessant om te gaan kijken naar een aluminium pergola. Deze worden in verschillende stijlen, kleuren en afmetingen aangeboden. Het is zelfs mogelijk om deze op maat te laten maken. De maten kan je zelf doorgeven of laten inmeten.

Een vrijstaande terrasoverkapping kan je zo samenstellen dat het goed aansluit bij jouw woning. Zo kan je hem voorzien van zonwering, verlichting en kan je de kleuren en stijlen kiezen. De zijwanden kan je voorzien van glazen schuifwanden of schuifpuien. Uiteraard is het ook mogelijk om het dicht te timmeren en te isoleren. Op deze manier kan je er zelfs in de winter gebruik van maken en creëer je eenvoudig een tuinkamer.

Vrijstaande terrasoverkapping

Soorten vrijstaande terrasoverkappingen

  • Cube
  • Greenline
  • Profiline

Op de Greenline krijg je 5 jaar garantie en op de Cube en Profiline 10 jaar garantie. 

Onderhoud

Aan een aluminium overkapping heb je heel weinig onderhoud. Bij glazen wanden is het aan te raden om dit regelmatig schoon te maken. Tevens moet je de rails goed schoonmaken, zodat hier geen zand in komt. Als je de pergola laat plaatsen is het aan te raden om hem in te wassen met autowas. Zo wordt de overkapping niet dof en blijf je jarenlang genieten van jouw overkapping.

Zoek je de juiste aanbieder? Voer dan diverse gesprekken om erachter te komen welk bedrijf het beste bij jou aansluit. Er zit namelijk voor verschil in prijs, kwaliteit en service.