Welke kinderkleding is hip deze zomer?

De zomervakantie is voor veel kinderen begonnen, de dagen duren lang en het is lekker weer buiten. In dit weer moet je natuurlijk zomers gekleed zijn. Voor kinderen is comfortabele kleding erg belangrijk is deze warme maanden. De kinderkleding van vorig jaar is waarschijnlijk alweer een paar maten te klein en daarom is het weer de hoogste tijd om nieuwe kinderkleding aan te schaffen. In dit artikel vertel ik een paar trends die hip zijn deze zomer.

Veel felle kleurtjes

In de koudere maanden zien we veel donkere kleuren terugkomen, maar dit valt helemaal weg deze zomer. Deze zomer draait het helemaal om opvallende en vooral felle kleuren. Reflecterend groen, felgeel en veel van dit soort kleuren zul je vaak tegenkomen. De combinaties kunnen zo gek worden als je zelf maar wilt.

Pastelkleuren

Voor de schattige outfit van de meisjes zijn de lichte lentekleuren ook helemaal in. Pastel-roze is een kleur die we vaak zullen zien op de jurkjes van de meisjes.

De stoere jongens

Bij de jongenskleding zien we steeds meer de stoere look. Een leuke spijkerbroek, van bijvoorbeeld Vingino, gecombineerd met een camouflage shirt of een shirt met printjes erop met stoere teksten of plaatsjes van superhelden. Jongens willen zich deze zomer echt stoer voelen en dat kan in de juiste outfit!

Met deze zomerse trends hoop ik dat jullie de leukste outfitjes kunnen samenstellen voor de kids. Het shoppen van kinderkleding is natuurlijk enorm leuk! Zorg ervoor dat je de kleding net een maatje te groot koopt, zodat jouw kinderen lang van de kleren kunnen genieten.