Zaal huren Amstelveen

Omdat mijn ouders bijna veertig jaar getrouwd zijn, wilde zij een zaal huren in Amstelveen. Daarom ging ik voor hen opzoek op het internet en typte zaal huren Amstelveen in. Zo kwam ik al snel op de website van Dansschool Mittelmeijer terecht. Hier zag ik dat zij een ruime zaal hadden die jij kon huren in Amstelveen. Dit zag mijn ouders ook wel zitten en maakte een afspraak met dit bedrijf om de zaal te bekijken en de wensen te bespreken. Een vriendelijke medewerker lijden ons rond en legde alles uit. Er werd ook goed geluisterd naar de wensen van mijn ouders en de medewerker dacht met hen mee. Zo kregen mijn ouders een vrijblijvende offerte van deze onderneming en deze viel hen erg mee. Hierdoor hebben zij de zaal afgehuurd voor hen veertig jarige huwelijk en kunnen niet wachten tot het zover is.

dansschool

Een groot feest

Mijn ouders hebben hen huwelijksfeest erop zitten en het was geweldig. Dankzij dansschool Mittelmeijer was het een groot succes. Er werd goed gezorgd voor alle gasten. De hapjes die zij serveerde waren heerlijk en zeker niet te weinig. Ook werd er goed gelopen met de drankjes en ik weet bijna zeker dat niemand wat te kort is gekomen. De zaal was ook prachtig versierd en zag er goed verzorgt uit. Het personeel, van dit bedrijf, was vriendelijk en behulpzaam. Als jij een zaal wilt huren in Amstelveen, dan raden wij zeker deze onderneming bij iedereen aan. Neem zelf eens een kijkje om te zien wat ik bedoel.

Zaal huren