Zelf sieraden maken webshop

Ik was al een lange tijd aan het zoeken naar een Zelf sieraden maken webshop. Dit omdat ik het erg leuk vindt om sieraden te maken! 

Door op het internet te zoeken naar een geschikt bedrijf die dit kan waarmaken ben ik terecht gekomen op de website van ketting-maken.nl. Hier was het mogelijk om op hun webshop te komen en alles te bestellen in wat ik nodig heb. Inspiratio biedt een tal van goede producten wat ik kan gebruiken voor onze eigen ketting lijn.

sliderr3-1081x368

Bij hun in de webshop heb je diverse pakketten waaruit je kan kiezen. In deze pakketten vindt je dan ook alles wat je nodig hebt om je eigen ketting te maken. Door online te zoeken op Zelf sieraden maken webshop is het mij zeer zeker gelukt dat ik door kan gaan met mijn sieraden lijn. Ikzelf wilde namelijk niet alleen maar een ketting maken, ook armbanden behoord bij ons in het assortiment. Gelukkig kan ik dit verkrijgen bij hun, hoef alleen dan maar het draad in te korten maar dat is geen probleem. Al met al bieden hun het aan voor een zeer aantrekkelijke prijs waar ik maar al te graag voor terug kom als ik iets nodig heb!