Black Friday bij MediaMarkt: exorbitante kortingen op diverse producten

Black Friday is van origine een Amerikaanse traditie waarbij winkels strooiden met fikse kortingen om zo klanten te lokken op hun vrije dag. Inmiddels zijn we ook in Nederland bekend met dit fenomeen, waarbij zowel fysieke als online verkooppunten flink uitdelen aan de hand van torenhoge kortingen. Zo ook MediaMarkt, de grootste consumentenelektronicawinkel van Nederland. Tijdens Black Friday kun je diverse producten voor aangename prijzen scoren. In 2018 vindt Black Friday plaats op 23 november: een perfect moment om cadeaus in te kopen voor Pakjesavond of Kerst. Maar Black Friday is tevens de ideale dag om eens iets leuks te kopen voor jezelf.

Hoe gaat Black Friday bij MediaMarkt in zijn werk?

Tijdens Black Friday MediaMarkt zijn niet alle producten te koop met flinke kortingen. Wij maken een grote selectie bestaande uit diverse must haves. Zo is er voor ieder wat wils. In totaal kun je genieten van kortingen op meer dan 500 producten. En dit zijn geen kleine kortingen: op Black Friday kunnen de kortingen bij MediaMarkt oplopen tot zo’n 80%! De ideale dag om net dat ene product te kopen dat je al een tijdje op het oog hebt.

Zowel online als offline kun je tijdens Black Friday bij MediaMarkt genieten van de mooiste aanbiedingen. Om Black Friday nog specialer te maken, hebben we zowel kortingen die alleen online te vinden zijn als kortingen die je alleen in één van onze vestigingen kunt scoren. Het loont dus om avontuurlijk te zijn op Black Friday.