Dagje uit voor een vrijgezellenfeest

high-tea1 workshop4Voor het vrijgezellenfeest van onze zus en vriendin gingen we met alle meiden een dagje uit naar Arnhem, cocktails maken. Samen met mijn zus heb ik het vrijgezellenfeest georganiseerd. Bij IetsDoenOfferte.nl hebben we een aanvraag geplaatst voor een dagje uit. We kregen een reactie van een cocktailbar in Arnhem en hier waren we erg tevreden over. Ook hebben we op IetsDoenOfferte.nl een offerte gekregen voor het vervoer naar Arnhem. We wilde de dag speciaal maken door onze vriendin en zus op te halen in een limousine.

De cocktailworkshop

De man die ons leerde hoe we de verschillende cocktails moesten maken zag er erg goed uit. Dit zorgde natuurlijk voor heel wat gelach en geflirt bij de (single) meiden in de groep. De groep werd verdeeld in 4 groepen. Iedere groep moest zijn eigen cocktail maken. We moesten de cocktails proeven als alle groepen klaar waren met de cocktails. Er werd al heel wat voorgeproefd natuurlijk. We moesten stemmen wie de lekkerste cocktail had gemaakt. De groep die gewonnen had kreeg een cocktailpakket om thuis cocktails te maken.

Het was een onvergetelijke dag en er is veel gelachen. Alle meiden denken ook met veel plezier terug aan deze dag.logo_top