De Ford raptor f150 gezien

Wanneer jij de Ford raptor f150 ziet rijden zal je waarschijnlijk net zo enthousiast zijn als dat ik ben. Maar wanneer jij de zinnen erop hebt gezet om er zelf een aan te schaffen, dan ga je zoeken! Zelf kwam ik voor een paar weken terug tot de conclusie dat deze auto wel degelijk bij mij past. Zo erg dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen om deze auto aan te schaffen. Echter kon ik het maar niet vinden en daar baalde ik behoorlijk van. Ik was specifiek opzoek naar de Ford raptor f150 namelijk. Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken. Dit leidde mij al snel naar de website van v8supercars.nl.

Proefrit met de Ford raptor f150

Voor mij was het snel duidelijk dat ik dankzij het assortiment van deze garage niets liever wilde dan erin rijden. Hierdoor ben ik de showroom gaan bezoeken. Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen en kon ik zonder problemen rondkijken. Uiteindelijk hadden zij in de gaten dat ik een serieuze koper was en de proefrit kon gedaan worden. Tijdens het rijden merkte ik onwijs veel dat de wegligging echt perfect is. Bij terugkomst kon mijn glimlach niet meer weg. Hierdoor heb ik er uiteindelijk voor gekozen om akkoord te geven op de vraagprijs. Nu rij ik uiteindelijk in mijn nieuwe Ford en daar ben ik ontzettend blij mee.