De gaming notebook die je zelf kunt samenstellen

22Vandaag een bericht over een bijzondere gaming notebook, een die je helemaal zelf kunt samenstellen. Ik zal het een en ander uitlichten over fabrikant BTO, onderdeel van N4ALL, dat al sinds 2000 opereert op dit terrein. Als aanvulling op reguliere laptops, zoals bij de gewone elektronicazaken te verkrijgen, boden zij een alternatief. Dit hiaat namelijk, van enkel gewone laptops die bij lange na niet voldoende geavanceerd waren (en zijn) om games op te spelen en bijvoorbeeld ontwerpen op te maken, wordt oprecht opgevuld door BTO.

Een laptop als geen ander: volledig op maat!

23Zij biedt echt een alternatief, biedt een mogelijkheid om wél van een high performance laptop gebruik te kunnen maken – en dat voor een acceptabele prijs. Rond de zeven- a achthonderd euro ben je ongeveer kwijt voor een goede gaming notebook, volledig te personaliseren naar eigen wensen. Natuurlijk zit er verschil in de drie types die BTO aanbiedt in het assortiment, maar álle drie zijn ze goed, bijzonder goed. Je hebt de P Book en twee versies van de X Book. Het model van mijn keuze is er een uit die laatste serie en ik moet zeggen de (nog geen) duizend euro die ik eraan kwijt was echt geen geld te vinden. Je betaalt hier namelijk écht voor kwaliteit, en voor een volledig voorziene laptop die geheel aan je eigen wensen en ideale samenstelling voldoet. 

10

Nota bene: dit soort notebooks is ook ideaal om te gebruiken in bepaalde soorten werkzaamheden. Ben je bijvoorbeeld een designer en laat je daarvoor allerlei software runnen op je computer, dan is een gaming laptop als die van mij een regelrechte aanrader.