De specialisten van Kliniek Veldhoven – Liposuctie

Kliniek Veldhoven – Liposuctie biedt jou een veilige omgeving voor deze ingreep. Deze ingreep is een veelbesproken onderwerp in de media. Er worden dan ook veel zogenoemde roddels en onwaarheden verspreid over deze behandeling. Mede daarom vindt het team van de Kliniek in Veldhoven het zeer belangrijk om je een veilige vertrouwde omgeving te bieden. Dit doen ze door jou centraal te stellen tijdens het gehele traject. Dit begint bij het consult vooraf waar de plastisch chirurg uitgebreid de tijd zal nemen om je te informeren over de behandeling. Ook hecht de kliniek veel waarde aan een goede nazorg. Voorgaande klanten beoordeelde de kliniek, mede door deze fijne zorg, gemiddeld met een 9,5!

Hoge kwaliteit behandeling

De Kliniek Veldhoven – Liposuctie wordt uiterst secuur uitgevoerd door plastisch chirurgen gespecialiseerd in deze techniek. De arts is lid van de NVPC. De operatie zelf wordt volledig uitgevoerd volgens de geldende normen en eisen in Nederland. Daarnaast maakt de kliniek gebruik van de laatste technieken. Dit zorgt er onder andere voor dat de genezing voorspoediger verloopt en dat je zeer kleine of zelfs helemaal geen littekens aan de operatie over zal houden. Twijfel je toch nog? Vraag dan een consult aan, tijdens dit consult kun je al je twijfels uitspreken en al je vragen stellen aan de behandelend arts. Je kan hierna altijd nog besluiten niet behandeld te worden. Het consult is namelijk volledig vrijblijvend.

Hoe gaat het in zijn werk?

Door middel van deze techniek wordt onderhuids vetweefsel verwijderd. Je zal hier weinig tot niets van voelen omdat je tijdens deze ingreep lokaal verdoofd wordt. Vervolgens zal de plastisch chirurg kleine sneden maken waar de canule in geplaatst wordt. De canule is een zeer minuscuul buisje waardoor de vetcellen opgezogen worden. Hierna worden de sneden zorgvuldig en secuur dicht gehecht. Gemiddeld kan vier weken na de behandeling weer alles gedaan worden, denk aan intensieve inspanningen en sporten. Na zes tot negen maanden is het lichaam volledig hersteld.