huur een oldtimer

Een Oldtimer Veluwe huren

Dagje uit Veluwe heeft vele leuke activiteiten die je kan doen zoals een oldtimer Veluwe huren en er lekker mee rijden in de omgeving. Het rijden in een Oldtimer is op zichzelf al een hele leuke ervaring. Daarnaast rij je ook nog midden door de natuur heen wat de ervaring een plus plus maakt. Ze hebben Oldtimers van het automerk Daf. Deze auto’s zag je vroeger veel rijden en waren toen een hele goede en degelijke auto. Een Oldtimer huren is leuk als teamuitje of als verjaardagscadeautje. Verder is het leuk als een familie uitje of lekker een dagje weg met vrienden.

Oldtimer huren

Naast een Oldtimer

Dagje uit Veluwe hebben ze nog veel meer dan alleen een auto huren en rondrijden. Je kan veel leuke dingen doen met je familie. Je kan een rondleiding krijgen door een aardbeienkwekerij. Hier kan je leren hoe het proces werkt van een plant tot het lekkere fruit dat iedereen zo lekker vindt. Verder kan je ook leuke activiteiten volgen zoals: Archery tag of Bubbelbal. Dit is leuk voor alle leeftijden en zorgt ook voor een competitief spelelement. Daarnaast hebben ze ook een huifkartocht voor de liefhebbers. Je kan ook kennismaken met de natuur om je heen door een koe te knuffelen. Ook leuk voor iedere leeftijd is een potje lasergamen in het bos. Tot slot kan je ook echt ouderwets kaas leren maken.

Veluwe

Zakelijk

Bij een Dagje uit Veluwe kun je ook vergaderen en zorgen voor teambuilding. De vergaderruimtes zitten midden in de natuur. Dit zorgt voor een relaxte plek om samen te komen en te overleggen over bepaalde zaken binnen je bedrijf. Alles is verzorgd van een plek om je presentatie te laten zien tot aan de lunch. Ook zijn er trainingen die gegeven kunnen worden om teambuilding te bevorderen.