sleutelhanger met foto

Een sleutelhanger met foto

Voor mijn vriend heb ik een sleutelhanger met foto laten maken omdat hij binnenkort voor een langere tijd naar het buitenland gaat voor werk. Wij vinden het beide best lastig om elkaar te missen en daarom leek het mij leuk om iets te geven van mij. Hij moet voor zijn werk daar veel rondrijden in een auto en dan kan hij mijn cadeau aan zijn bos doen. Zo ziet hij elke keer als hij auto gaat rijden of zijn huis open maakt, een afbeelding van ons samen. Op het internet ben ik gaan surfen, want ik zocht naar een site waar ik dit cadeau kon laten maken. Na wat rond gezocht te hebben, kwam ik op de site van Hoezzi uit. Zij verkochten allemaal producten die jij kon personaliseren zoals hoesjes en mokken.

sleutelhanger met foto

Een aandenken

Op de site van Hoezzi kon ik een sleutelhanger met een foto laten maken. Er waren verschillende modellen waaruit ik kon kiezen. Omdat mijn vriend er niet van houdt dat zijn bos te groot wordt, koos ik voor een simpele ronde versie. Daarin plaatste ik een afbeelding van ons samen die ooit tijdens een shoot was geschoten. Ik wist dat dat de lievelingsafbeelding van mijn vriend was. Zelf vond ik het ook een heel erg mooi plaatje. Gelukkig was de bestelling heel erg snel binnen, dus ik kon het cadeau nog op tijd geven. Toen ik het cadeau aan mijn vriend gaf, moest hij bijna huilen omdat hij het aandenken zo lief vond.

sleutelhanger met foto