eerste rijles

Eindelijk mijn eerste rijles gehad!

eerste rijles eerste rijlesAfgelopen vrijdag was het dan zover, ik had mijn eerste rijles. Ik was van tevoren heel erg zenuwachtig, maar had er ook heel erg veel zin in. Ik heb er lang op moeten wachten, het is natuurlijk best duur. Al 2 jaar heb ik hard gespaard om dit te kunnen betalen en mijn ouders zijn zo lief geweest om het laatste beetje geld dat ik miste bij te leggen.

Een rijschool kiezen

Voor ik begon met mijn eerste rijles heb ik heel erg veel research gedaan naar rijscholen bij mij in de buurt. Ik woon in de buurt van Sittard dus een rijschool in een straal van 15 km zou toch wel ideaal zijn. Zeker omdat ik vaak na schooltijd wil gaan lessen en dan daar opgehaald kan worden. Als snel las ik veel goede verhalen over Osseforth en ben daar op de website terecht gekomen. Ik zag dat je een proefles kon aanvragen en dit heb ik dan ook direct gedaan. Het makkelijkste was dat je dit zelf online kunt inplannen, scheelt een hoop gedoe met agenda’s naast elkaar leggen. Afgelopen vrijdag heb ik deze proefles gehad en het beviel zo goed dat ik heb besloten om hier mijn rijbewijs te gaan halen.

Goed gevoel

Ondanks dat het nog maar de eerste keer was dat ik in een auto reed, gaf de instructeur me een goed gevoel over hoe ik het deed. Ik heb de neiging om wat onzeker te zijn dus dat was erg fijn. Ik zou iedereen aanraden om een proefles aan te vragen!