Espadrilles

Als er iets essentieels is aan schoenen, is het dat ze comfortabel moeten zijn en de beweging niet beperken. Juist daarom hebben we verschillende schoenmodellen en opties tot onze beschikking. Sommige zijn perfect voor de koudste dagen, zoals de laarzen, terwijl andere zijn aangegeven voor de zomer!

Dat is het geval met de espadrilles. Hoewel ze aan de voorkant gesloten zijn, waardoor onze vingers worden beschermd, wordt de rest van de voet blootgelegd, wat niet wordt aangegeven op winterse dagen. Daarom zijn ze over het algemeen gemaakt om te worden gebruikt in de warmste seizoenen.

De stukken zijn dus vrolijk, leuk en zeer comfortabel, zoals de warmste seizoenen van het jaar.

Espadrilles zijn casual!

Als het gaat om hoge hakken, weten we dat het stuk u kan vergezellen naar verschillende evenementen, van de meest routinematige tot de meest formele. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat dit schoeisel anders is!

Ze zijn gemaakt voor ontspannende gelegenheden, meer informeel. Met andere woorden, het zijn stukken die gemaakt zijn om u te vergezellen in u dagelijkse bezigheden, op het werk, bij een lunch met vrienden of een wandeling in het park.

Dit schoeisel past bij casual kleding zoals jeans en relaxte jurken, maar ze gaan niet goed samen met feestjurken. Zoals elke gelegenheid vraagt om een stijl van kleding, zo ook een soort schoen.

Dat wil niet zeggen dat espadrilles een beperkt nut hebben, integendeel! Ze kunnen u de hele week begeleiden, op verschillende plaatsen en evenementen, alleen niet op formele feesten.

Waardeer u silhouet!

Deze schoenen hebben een ongelooflijke kracht om de benen te verbeteren en geven een vleugje delicatesse en sensualiteit in de juiste maat. Omdat ze riemen of touwen hebben die zich om de enkels wikkelen, trekken ze het uiterlijk van u benen aan en laten ze een lichte uitstraling achter.

Veelzijdige stukken die uw garderobe compleet maken

Een manier om een schoen en kleding goed te krijgen is te investeren in stukken die passen bij de stijl van de schoen. Daarom zetten we enkele stukken in de kijker die bij deze veelzijdige schoen passen.

Korte broek. Dit stuk heeft de harten van vrouwen over de hele wereld veroverd door zijn lichte en frisse stijl. Spijkerbroeken of stoffen onderdelen combineren met de schoenen en zorgen voor een gestripte en moderne uitstraling.

Een ander groot verzoek is de jurk. Net als de schoen is de jurk synoniem voor vrouwelijkheid en delicatesse. Door het combineren van lichtgewicht stukken met u schoenen creëer u een romantische en veelzijdige look voor het dagelijks leven.