Fingerfood lekker en snel!

1

Via internet kun je tegenwoordig ook heerlijk eten bestellen, in het begin deed ik dit nooit omdat ik bang was dat het mis zou lopen of dat het koud zou zijn bij bezorging maar laatst heb ik toch mezelf overgehaald om het een keer uit te proberen.Na een drukke werkdag had ik totaal geen zin meer om te koken en ook niet om de deur uit te gaan, ik keek op de new york pizza website en zag al gauw heerlijke Fingerfood voorbij komen die mij wel heel erg verrukkelijk leken en heb daarom ook maar meteen besteld.

Vaker bestellen!

2

Toen het Fingerfood eenmaal thuisbezorgd werd rook het al heerlijk en ik had meteen reuze honger toen ik het rook. Het zag er allemaal heel erg goed en vers uit. De bestelling hebben we gedaan bij new york pizza. Ik wist niet eens dat ze ook andere dingen hadden als alleen pizza’s maar dat is dus wel het geval. Zo kan je er ook pasta’s of kip bestellen.

Voor iedereen zeker een aanrader!

Als je van goedkoop en lekker eten houdt dan zou ik zeker eens op bovenstaande website kijken. Als je eenmaal wat hebt gevonden is bestellen ook heel makkelijk. Je kan namelijk gewoon betalen via i-deal. De bezorging duurt niet lang en het eten is gewoon top!

3