IPL ontharen geschikt voor zowel de man als de vrouw!

Nu dat de feestdagen er weer aankomen begint iedereen druk met het bedenken van leuke cadeautjes! Ik dus ook! Ikzelf ben nu al een aantal weken druk bezig met het bedenken van een geschikt cadeau voor mijn vriend, echter zoeken wij altijd unieke cadeau’s uit voor elkaar wat we graag in stand willen houden! In de eerste instantie wilde ik voor hem een IPL ontharen boeken aangezien hij nogal veel haargroei heeft waar hij maar al te graag vanaf wilde, alleen rest mij nog de vraag waar ik dit het beste boeken kon.

 

logo

Natuurlijk zijn er meerdere bedrijven te vinden die dit aanbieden. Ikzelf was al wel eens bij Elim instituut geweest om daar voor mezelf een behandeling te boeken, ging er vanuit dat hun het ook voor de man aanbieden. Tijdens mij zoektocht op het internet had ik de website van hun al vrij snel gevonden wat er overigens erg netjes uitzag! Als je IPL ontharen wilt kan dit ook via de website van hun geboekt worden, hier hoef je dan niet voor de deur uit om te reserveren!

Ideaal bedrijf!gezicht

Natuurlijk is het wel zo dat ik graag iets als cadeau wilde geven aangezien je dit niet persoonlijk kan overhandigen. Ik was dan ook op zoek naar manieren waarop ik het als een raadsel laat overkomen bij mijn vriend. Heb er dan ook voor gekozen om scheermesjes en scheerschuim als cadeau te geven met een cadeaubon van Elim instituut! Ik ben erg benieuwd wat hij ervan gaat denken!