Kapper Nootdorp gezocht

Ik was op zoek naar een goede kapper Nootdorp en omstreken! Sinds kort woon ik namelijk in het mooie Nootdorp, echter baal ik van het feit dat ik mijn oude kapper heb moeten verlaten. Dit was gewoonweg te ver rijden voor mij waardoor ik hoopte hier in de regio een goede kapsalon te vinden. Ikzelf ben niet bepaald iemand die zomaar ergens binnenstapt om geknipt te worden, dit zoek ik voor aanvang graag eerst uit!cropped-bg_header

Nu dat ik aan het zoeken ben geweest om het internet ben ik terecht gekomen op de website van M&M kappers, dit bedrijf staat enorm hoog aangeschreven in de regio wegens hun goede service en betaalbare prijzen! Perfect voor mij, nu nog eens met mijn eigen ogen beleven alvorens er iemand aan mijn haar mag zitten.

Gevestigd in Delft09092014-225x300

Deze kapsalon is net buiten Nootdorp gevestigd wat goed te doen is voor mij. Heb er dan ook voor gekozen om afgelopen week eens bij hun binnen te stappen en te kijken of dat er “toevallig” nog plek vrij was. Ik kon dan ook meteen plaats nemen en heb uitgelegd dat ik niet zo snel een kapper vertrouw met mijn haren, zie het maar meer als iets waar ik trots op ben. Dit begreep ze maar al te goed aangezien ze vol trots aan mijn haren zat te voelen! Door te zoeken op kapper Nootdorp heb ik in ieder geval een goede kapper gevonden die mijn haren mag knippen!