postzegels Rotterdam

Koop hier de mooiste postzegels van Rotterdam

Een tijdje terug ben ik een verkoopster van hele mooie postzegels Rotterdampostzegels van Rotterdam tegengekomen. Deze dingen spaar ik eigenlijk al een jaar of 10 en dat is voor mij de ultieme ontspanning. Wanneer ik dan thuis kom na een lange dag werken vind ik het leuk om alles te ordenen en bekijken. Zelf heb ik verschillend grote boeken van verschillende landen. Niet alleen heb ik hele mooie dingen uit Europa, maar ook de rest van de wereld. Het gaat mij er niet om dat ik hier geld aan wil verdienen, want het is voor mij puur een hobby.

Goed geslaagd

Het is lastig om goede postzegels uit Rotterdam te verkrijgen. Je zou eigenlijk wel kunnen zeggen dat deze erg zeldzaam zijn. Daarom was ik ook ongelofelijk blij dat ik de tip kreeg van een vriendin om eens op deze site te kijken. Zij had hier een grote bestelling gedaan en was daar ongelofelijk tevreden over. Diezelfde dag ben ik nog een kijkje gaan nemen en ik zag meteen dat ik hier moest gaan slagen. Het aanbod is hier enorm groot, dus er zit altijd wel iets tussen naar jouw smaak. Zelf ben ik ongelofelijk blij met mijn aankoop en zou ik het iedereen aanraden om hier eens heen te surfen!