Leef gezonder met een e-sigaret

Aan het gebruik van een e-sigaret zitten, net als aan het gebruik van traditionele sigaretten, bepaalde risico’s. Toch bieden deze e-sigaretten verschillende gezondheidsvoordelen ten opzichte van de traditionele variant. Niet alleen gelden er voordelen voor jezelf, ook je omgeving profiteert hiervan! Wist je bijvoorbeeld dat een e-sigaret veel minder schadelijke stoffen uitstoot? Dit maakt de kans op “meeroken” door mensen in je omgeving kleiner. Ook heeft de rook van de e-sigaret een minder vervelende geur, dan die van een traditionele sigaret. Dit valt te verklaren door de smaakjes die in een e-sigaret gebruikt kunnen worden. Door deze minder vervelende geur zal je kleding minder snel gaan stinken.

Minder nicotine in een e-sigaret

Het feit dat een e-sigaret minder schadelijke stoffen uitstoot is niet de enige reden om dit type sigaret te overwegen. Zo is het ook mogelijk om het nicotineniveau van dit type sigaret naar eigen inzicht in te stellen. Het is zelfs mogelijk om voor een e-sigaret te kiezen, waarin helemaal geen nicotine gebruikt wordt. Deze laatste stap zal voor mensen die momenteel al roken een lastige zijn. Doordat er geen nicotine meer in de sigaret zit, kan dit voor ontwenningsverschijnselen zorgen. Iets wat je vanzelfsprekend liever voorkomt! Het kan echter wel verstandig zijn om het nicotineniveau door de tijd heen te verminderen. Zo wordt het gebruik van de e-sigaret steeds minder schadelijk voor je gezondheid.

Tip: een e-sigaret kun je net als de vullingen voor deze sigaret heel eenvoudig online bestellen! Zo hoef je hier de deur niet meer voor uit.