life coaching Amsterdam

Life coaching Amsterdam is voor iedereen

Een lastige keuzelife coaching Amsterdam

Life coaching Amsterdam kan jou helpen met heel veel verschillende dingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een studiekeuze, loopbaanbegeleiding of persoonlijke problemen. Ik ben er zelf heen gegaan omdat ik echt niet wist wat ik na mijn opleiding wilde gaan doen. Ik heb communicatie gedaan met een minor in marketing. Nu zijn hier wel heel veel banen in, maar niks lijkt me aan te trekken. Ik zie het niet voor me dat ik nu op mijn 22ste al full-time ga werken en dit mijn hele leven blijf doen. Het allerliefste zou ik voor mezelf beginnen, maar dat is nogal een grote stap. Ik stond dus voor een keuze en daarin wilde ik graag begeleiding hebben.

life coaching AmsterdamEen keuze kunnen maken

Nadat ik een half jaar life coaching in Amsterdam heb gevolgd, weet ik nu eindelijk wat ik wil doen. Ik ga namelijk deeltijd werken en daarnaast voor mezelf beginnen. Zo is het niet een te grote stap en heb ik toch zekerheid op vaste inkomsten. Ik ben heel erg blij met de manier waarop ze me geholpen hebben. We zijn samen heel erg gaan kijken naar mijn talenten en wensen. Daarnaast hebben we gekeken naar mogelijke functies die me wel leuk leken en de mogelijkheden van het voor mezelf beginnen uitgezocht. Nu begin ik met zekerheid aan dit nieuwe avontuur. Ik zou het iedereen aanraden, want je leert heel veel over jezelf. Die kennis kun je nog je hele leven gebruiken, dus het is echt iets voor de lange termijn!