woonkamer villa

Misschien is het jouw wens om een villa Florida te huren

Vandaag wil ik jullie graag een vertellen van een goede vriendin van mij. Omdat zij weet dat ik een vakantie blog heb, vroeg zij aan mij om haar verhaal hier te posten. Natuurlijk kun je aan mij de vragen stellen dan zal ik zorgen dat het weer bij haar terecht komt.

villa florida

Zo was zij afgelopen zomer 4 weken naar Florida gegaan met haar schoonfamilie. Dit omdat hun een zonnige bestemming hier altijd wel te vinden is. Florida staat er namelijk bekend om dat zij altijd mooi weer hebben en de strand zijn een van Amerika’s mooiste. Zij verbleven hier in een grote villa. Dat moest dan ook wel want zij gingen er met veertien man heen. Het was volgens haar dan ook een echte luxe vakantie. In de ochtend gingen zij gezamenlijk heerlijk ontbijten en daarna had iedereen de vrijheid om te doen wat zij willen. Vooral de villa was volgens mij vriendin een echte aanrader, deze villa Florida was trouwens geboekt via vakantie-florida.eu.

keuken villa

 

Vakantie Florida is een echte aanrader

woonkamer villaZo keek zij vooral terug met een positief gevoel en de villa Florida was iets wat zij nog nooit meegemaakt had. Natuurlijk waren de uitjes naar World Disney en Everglades National Park iets unieks maar het verblijf was dit zeker ook.

Omdat het wellicht iets voor jullie kan zijn zal ik hier meer over vertellen. Zo heb je bij villa Florida altijd een mooi zwembad. Hier zijn genoeg slaapkamers en meerdere badkamers. Je kunt dus heerlijk buiten in het zonnetje liggen en af en toe een verkoelende duik nemen.