Neuroptimal breintraining is zo rustgevend

Mijn lichaam zat tegen, altijd als ik het woord kreeg of dat als ik een presentatie moest geven gebeurde er wel wat. Het was zo vervelend, ik wilde dat het niet meer voorkwam dus ik ging opzoek naar een oplossing. Uiteindelijk heeft Neuroptimal breintraining mij geholpen.

Aanleiding tot actie

Alle studenten, dus ik ook, maken het mee, een presentatie geven voor een grote groep. Zweten, bibberen, stotteren enzovoort. Het leek altijd alsof ik degene was die er het meeste last van had, ik kreeg altijd zweet handen en als dat nog niet erg genoeg was had ik na afloop ook nog zweetplekken. Het was zo beschamend dat ik zo voor de andere studenten stond. Alles voelde tien keer erger alsof iedereen mijn angst kon zien.

 

12672-boeiend-presenteren-overtuiging-kracht-hart_l

Breintraining

Toch was ik benieuwd of er geen oplossing was voor dit probleem. Ik zocht het op en kwam bij een site waar ik Neuroptimal breintraining kon krijgen. Het sprak me echt aan, eindelijk een oplossing voor mijn vervelende ervaringen bij aandacht van een grote groep. Toch wilde ik graag face-to-face contact, dat voelt gewoon fijner. Dan heb je, vind ik, een beter gevoel van dat er toch iemand met je probleem bezig is. Ik heb de breintraining gevolgd, een hele fijne ervaring om van dit probleem deels af te komen. Tot nu toe is het veel fijner, ondanks dat ik er in het dagelijks leven niet veel van merkte, alleen bij die aandacht momenten dan, voelde ik mezelf bij de andere momenten, als niemand naar me keek, ook veel rustgevender. Nu kan ik eindelijk zonder zorgen voor een groep gaan staan of het woord voeren. Dit is veel beter dan de nare problemen die ik had.

 

calm