Opzoek naar nieuwe raamfolie

Sinds dat wij zijn verhuisd baal ik van onze oude maar vertrouwde raamfolie. Dit hebben wij namelijk in het oude huis achter gelaten waardoor wij op dit moment zoeken naar vervanging hiervoor. Ik had al meerdere malen op het internet gezocht of dat ik iets kon vinden, echter vond ik de kosten veel te hoog waardoor ik het voorbij heb laten gaan.

Afgelopen week was het punt bereikt dat ik er klaar mee was. Steeds zodra mensen bij ons langsliepen viel het op dat ze overdreven bij ons naar binnen kijken. Aan de ene kant vind ik dit niet erg, alleen niet als wij op de bank zitten om even te genieten van de rust en de ruimte om ons heen. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die ons kan helpen. De kosten maakte mij wat dat betreft niet uit, zolang ik maar van de inkijk af kan komen.

Gevonden!

Deze keer ben ik terecht gekomen op de website van Plakhetzelf.nl. Dit bedrijf heeft diverse mogelijkheden om geen inkijk meer te hebben. Het is dan wel zo dat jij dan ook niet meer naar buiten kunt kijken. Zo heb ik hier een bestelling geplaatst en het de volgende dag al in ontvangst mogen nemen. Een instructie welke ik erbij heb ontvangen heeft ervoor gezorgd dat het plakken op de ramen wel erg eenvoudig verlopen kan!