Reparatie bij Autoschade Direkt

Hoe gaan wij bij Autoschade Direkt om met de schade aan uw auto? Hieronder leggen wij uit hoe wij te werk gaan wanneer u uw schade aan de auto bij ons laat repareren.

Start

Bij Autoschade Direkt beginnen we met de reparatie van de schade aan uw auto wanneer er een akkoord is bereikt met de betalende partij over de gemaakte kosten. Dit kan of u als eigenaar zijn maar ook bijvoorbeeld de verzekeringsmaatschappij. Bij Autoschade Direkt zitten we samen om tafel en bekijken we samen de mogelijkheden.

Het proces bij Autoschade Direkt

Bij Autoschade Direkt starten we met het demonteren van de beschadigde onderdelen en de te spuiten delen als dit nodig is. Soms is het beter om onderdelen te bestellen wanneer deze te zwaar beschadigd zijn. Autoschade Direkt kan deze onderdelen kopen bij een officiële merkdealer maar dit kunnen ook bijvoorbeeld imitatie onderdelen zijn of tweedehands onderdelen van een auto demontage bedrijf. Deze onderdelen worden altijd door ons gecheckt zodat u zeker weet dat er kwalitatief goede onderdelen in uw auto geplaatst worden. Samen met u kijken we naar wat het handigst is om te bestellen. Er kunnen soms namelijk best grote verschillen zitten in de prijs hiervan en dit kan u kosten schelen.

Ook bij flinke schade is Autoschade Direkt u van dienst

Heeft uw auto veel schade opgelopen? Dit is zeker vervelend. Daarom willen we bij Autoschade Direkt u graag van dienst zijn zodat u snel weer veilig de weg op kunt. Bij veel schade moeten sommige auto’s gericht worden. Dit betekent dat de auto op een soort brug gaat, voor elk soort merk en type auto zijn door de fabriek andere maten aangeschreven. Hier houden wij altijd rekening mee. Door middel van een grote hefboom wordt dan het chassis van de auto weer op de juiste maten gezet.

Neem gerust contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en Autoschade Direkt helpt u graag verder.