Scheiden? Ga naar Informatie personen en familierecht.

Ik was op één slag verliefd, beter nog, smoorverliefd. Was samen met een vriendin wat gaan drinken in het buurtcafé. Normaal staat daar altijd dezelfde persoon achter de bar, maar deze keer was er een stagiaire. Het was een mooie jongen met zwarte krullen en blauwe ogen, geweldig! Sinds die tijd ging ik en mijn vriendin regelmatig wat drinken in het buurtcafé. Tot die ene keer hij mijn telefoonnummer vroeg, vanaf toen ging ik vaak met Michel, ja zo heet hij, wat drinken. Nooit eraan gedacht dat dit mijn toekomstige man zou worden. Nu zijn we inmiddels 15 jaar getrouwd. Wat voorheen voor vlinders in mijn buik zorgden, maken tegenwoordig ruimte voor flinke bakstenen. Michel is niet meer die leuke, aantrekkelijke jongen van vroeger, nee het is een enorme tiran geworden. Iemand die vaak de handjes los heeft zitten. Door de kleinste dingen wordt hij heel kwaad en gaat dan om zich heen slaan, helaas was ik deze keer het doelwit. Blauwe ogen en een gebroken neus, dit was het toppunt, ik wil scheiden! Helaas is het een vechtscheiding geworden. We gunnen elkaar het licht in de ogen niet meer, kunnen niet meer door één deur. Dankzij Informatie personen en familierecht is de scheiding van begin tot het einde goed geregeld.

 

Ondernemingsrecht-218x300

Eind goed, al goed

Inmiddels zijn we een jaar verder, maar kan met de hulp van Informatie personen en familierecht weer mijn normale leventje oppakken. Mijn ex heeft inmiddels zijn straf uitgezeten voor mijn mishandeling. En is met de Noorderzon vertrokken.  

 

balance-1172800-300x204