Speciaalbier, aangenaam en lekker

Drinken van een speciaalbier blijft erg lekker. Maar natuurlijk is niet ieder biertje smakelijk. Hierin heb je zelf de keuze om de smaken te proeven en te achterhalen welke het beste bij je past. Neem dan eens een kijkje op de website van Mister Hop. Bij dit bedrijf heb je namelijk een ruim assortiment. Ook diverse promillages kun je hier vinden. Het ligt er maar net aan welk biertje het beste bij je past.

Mister Hop helpt je graag

Zelf vind ik het geven van een speciaalbier erg leuk om te doen. Mede dankzij het feit dat je dit niet veel ziet. Toch moet ik bekennen dat de lekkere smaken onwijs goed zal vallen.

Voor een paar weken terug had ik van mijn collega’s een bierpakket gekregen. De diversiteit aan soorten bier wat hier tussen zat was onwijs groot. Ook de smaken kon ik zelf kiezen welke ik als eerste zou nemen. Echter vond ik de smaken zo onwijs lekker waardoor ik benieuwd was geworden waar zij het hadden gekocht. Stiekem had ik het gevraagd en kreeg al snel te horen dat zij het bij Mister Hop hadden besteld. Je raad natuurlijk al wel waar ik mijn volgende bestelling had geplaatst? Juist, Mister Hop is vanaf nu mijn standaard leverancier als ik weer zin heb in een speciaalbiertje!