Gebroken glas

Telefoon scherm reparatie door Fix Phone in Apeldoorn

Een tijd geleden was ik op zoek naar een bedrijf voor een telefoon scherm reparatie. Er zat namelijk een grote barst in mijn scherm. Een ongelukje zit in een klein hoekje helaas. Die barst was niet alleen ontsierend maar het beïnvloedde ook het touch screen. Hierdoor werkte mijn telefoon niet meer naar behoren en zat er niets anders op dan hem laten repareren. Met een barst alleen kon ik nog wel leven maar het moet niet de werking van de telefoon beïnvloeden.

Telefoon scherm reparatie

Telefoon scherm reparatie voor diverse merken smartphones

Zo kwam ik terecht bij Fix Phone in Apeldoorn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in telefoonreparaties waaronder dus ook de telefoon scherm reparatie. Voor deze reparatie kun je met elk merk telefoon terecht. Of je nu een iPhone, Samsung, Huawei, HTC, LG of Nokia hebt. De prijs van de reparatie kan wel variëren omdat het ene scherm nu eenmaal duurder is dan het andere scherm. Hierover word je tijdig geïnformeerd zodra je jouw telefoon ter reparatie aanbiedt. Zo blijft het transparant en weet je waar je aan toe bent.

Smartphone

Klaar terwijl je wacht en zonder afspraak

Bij Fix Phone hoef je geen afspraak te maken. Je kunt gewoon even binnenlopen en bijna altijd kun je dan direct geholpen worden. Ze beginnen met het stellen van een diagnose. Op basis daarvan wordt de reparatie met je besproken en de bijbehorende kosten. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Je beslist dan zelf of je jouw telefoon wilt laten repareren. Over het algemeen vallen de kosten echter mee. Wanneer we overgaan tot de telefoon scherm reparatie dan kun je hier op wachten. Meestal duurt het vervangen van een scherm ongeveer 30 minuten. Klaar terwijl je wacht dus. Zo is het probleem snel verholpen en ben je niet langer zonder telefoon dan nodig is.