kapper huizen

Tip: kapper huizen

Vrijwel alle vrouwen vinden hun haren erg belangrijk. Ikzelf ben gek op mijn haren en ik doe er dan ook alles aan om mijn haren goed te verzorging. Ook bezoek ik eens per maand een kapper, maar helaas voldeden de meeste kappers niet aan mijn eisen. In een jaar tijd ben ik zo’n tien verschillende kapperszaken afgegaan, maar telkens beviel het eindresultaat mij niet. Op een begeven moment was ik het zat en via het internet ben ik opzoek gegaan naar een goede kapper Huizen. Na een tijdje het internet te hebben kwam ik terecht bij de link kapper Huizen. Deze link verwees mij door naar de website van kapsalon Oasis!

Klantvriendelijk

Kapsalon Oasis

Via Google maps kon ik zien waar deze kapsalon zich bevind. Wat bleek nou? Deze kapsalon zat bij mij om de hoek, maar ik kende deze kapperszaak helemaal niet. Zodoende nam ik het besluit om een afspraak te maken bij Kapsalon Oasis. De volgende dag kon ik langskomen en mijn afspraak stond dus ingepland. Eenmaal aangekomen bij de kapsalon was de eerste uitstraling zeer goed. Het personeel was zeer klantvriendelijk en ook vond ik de kapsalon er van binnen netjes uitzien. Maar uiteindelijk draait alles natuurlijk om resultaat. Na een uur in de stoel hebben gezeten en gezellig gebabbeld te hebben met de kapper was ik klaar. Ik bekeek mijn kapsel in de spiegel en het model was perfect geknipt. De geleverde kwaliteit van deze kapsalon is dan ook top. Nog nooit was mijn haar zo mooi geperfectioneerd en sinds dien ben ik dan ook een trouw klant bij kapsalon Oasis!

kapper huizen