stoffenenmeer

Tip: Naaimachine reparatie

Fijn dat je er weer bent! Veel van de lezers van dit blog weten dat ik graag bezig ben met het ontwerpen van mijn eigen kleding. Denk dan aan jurkjes, truitjes, broekjes enzovoort. Alleen zat ik voor een paar weken terug met een probleem. Mijn naaimachine had het begeven! Graag wou ik hem weer laten repareren. Maar waar laat ik mijn naaimachine reparatie uitvoeren?

reparatie

Even zoeken

Ik ben meteen het internet opgedoken en ben gaan zoeken met de zoekterm: naaimachine reparatie. Zo kwam ik terecht op de website stoffen-en-meer.nl. Ik ben er achter gekomen dat je bij deze winkel terecht kan voor, zoals de naam het al zegt, heel veel verschillende stoffen, maar ook voor accessoires voor je handwerk hobby. Maar ik moet mijn naaimachine gerepareerd hebben! En die service boden ze ook aan. Ik heb even contact op genomen met Stoffen En Meer, en de vriendelijke mevrouw vertelde mij dat ik gewoon even langs moest komen. Dus dat heb ik ook gedaan. Eenmaal aangekomen in Werkendam werd ik meteen geholpen. De medewerker bood mij aan om de naaimachine op te sturen naar hun partner, wie de reparaties vakkundig voor hun uitvoert. Dus ik heb de naaimachine in Werkendam achter gelaten. Al snel kreeg ik een telefoontje van Stoffen En Meer. Netjes kreeg ik van ze te horen wat er kapot was aan de naaimachine en kreeg ik de prijs te horen wat de totale reparatie zou gaan kosten. Het was nog voordelig ook! Snel daar na kreeg ik de naaimachine gerepareerd terug en het apparaat doet het weer als een nieuwe!

naaimachine

Bedankt Stoffen En Meer! Ik kom snel een keer terug voor een nieuwe voorraad aan stoffen!

 

stoffen