Vakantie in Bora Bora?

Wie wil nou niet op vakantie naar Bora Bora?! Bij Silktravel kun je het Four Seasons Resort boeken voor veel luxe. Het resort in helemaal nieuw en ultra-modern. Hoe heerlijk is het als je wakker wordt met een poederwit strand en azuurblauwe zee voor je neus?! Het resorts heeft 121 over water gebouwde bungalows en Beach Villa’s helemaal luxe ingericht en een Polynesische architectuur. Zo kun je optimaal genieten van de cultuur van Bora Bora. Het Four Seasons Resort heeft veel goede faciliteiten waaronder een zwembad met poolbar, fitness en ook watersporten zoals duiken, waterskiën, zeilen en parasailing. De luxe spa zorgt dan weer voor de ultieme ontspanning. Ook hebben ze natuurlijk een leuke Kids Club met speciale activiteiten zoals een kinderbad en voor de tieners een Teen Island met eigen programma.

Vakantie Bora Bora: huisjes

  • De Over-Water Bungalows met uitzicht op zee/bergen en het strand. Ca. 100m², mooi ingericht, een zonnedek en direct toegang to zee.
  • De Otemanu Over-Water Bungalows zijn nog ruimer (147m²) en hebben ook een plunge pool!
  • De luxe Two-Bedroom Beachfront Villa ligt aan het strand met tuin én zwembad! Ze zijn 300m² groot met een woonkamer en 2 slaapkamers. Hoe luxe?!
  • De sublieme Otemanu Luxury Beachfront Villa is wel 500m² en heeft 3 slaapkamers, 4 badkamers, een grote tuin en een zwembad… Wat wil je nog meer?!

Voor meer informatie kijk op de website!