Villa kopen in Spanje

Een huis in het altijd zonnige Spanje, wie wil dat nou niet. Ik heb laatst de knoop doorgehakt en ben op zoek gegaan naar een makelaar waar ik het ideale vakantiehuis kon kopen. Ik kwam uit op puurspanje.nl om mijn villa in Spanje te kopen. De werknemers waren zeer vriendelijk en er was een ruime keus uit voornamelijk nog te bouwen woningen. De villa die ik van plan was te kopen moest ook nog gebouwd worden en zal rond de 200 a 250.000 euro gaan kosten. Ze hadden gelukkig wel goede computer gegenereerde foto’s op de website staan, dit om een goed beeld te geven van hoe de villa eruit zal komen te zien.

Bellen met Spanje

Na telefonisch contact (met het bedrijf in Spanje) hebben we een afspraak gemaakt om de aankoop te bespreken. Het is wel even rijden naar Spanje dus de afspraak heb ik in de herfst vakantie gemaakt. Zo kan ik naast daar de koop te bespreken ook gelijk even genieten van de zon en een korte vakantie. Ik heb alvast een offerte laten maken welke ik vrij snel binnen kreeg, maar ik wil natuurlijk ook even de omgeving bekijken voor ik tot de koop overga. Het fijne is dat iedereen Nederlands spreekt gezien mijn Spaans niet erg goed is, dat is mede een van de redenen dat ik voor puurspanje heb gekozen. Zoek je zelf een huis in Spanje dan raad ik je aan om zeker even op puurspanje.nl te kijken. Ze hebben een mooi aanbod en de prijs van de woningen zijn niet bijzonder hoog.