suncreme

Voordat we op vakantie gaan, bezoeken wij eerst nog even deze zonnestudio Breda

zonnestudio Breda

 

Vandaag een artikel die op het juiste moment komt, namelijk in verband met de vakantieperiode die voor de deur staat. Ik wil vandaag namelijk een firma met jullie delen waar niet alleen ikzelf klant ben, ook vriendinnen van mij zijn hier geregeld te vinden. Misschien dat jullie al bekend zijn met deze zonnestudio Breda, maar deze heet dus SunVibe. Naar mijn weten is deze naam dan ook een bekend begrip in Breda en omstreken. Vooral omdat zij dus zo goedkoop zijn. Dit terwijl zij een uitstekende service leveren. Naar mijn mening zijn er dan ook nog maar weinig bedrijven die persoonlijk service zo hoog in het vaandel hebben staan. Voordat ik hier voor de eerste keer naar toe ben geweest heb ik natuurlijk prijzen met andere zonnestudio’s vergeleken. Hun zijn dus echt de beste in deze regio.

sunvibe

Slim om te doen voordat je op vakantie ga

Zo ga ik dus met mijn vriendinnengroep elk jaar op vakantie. Dit was eigenlijk al begonnen in de tijd dat Salou en Blanes nog niet zo vol zat met alleen maar Nederlanders. Ik moet zeggen ik dat helemaal niet erg vindt. Op deze wijze kun je gewoon je eigen taal blijven spreken.

suncremeMaar wat we wel elk jaar doen is van te voren een zonnebankje pakken. Dit om ons kleurtje bij te werken. Dit doen wij dus al jaren bij deze zonnestudio Breda. Naast bij te kleuren komen wij hier ook voor onze ontspanning, dit door

  • Climatronic plus;
  • Aqua fresh;
  • 3 D sound

Voor meer informatie hierover kan ik je beter verwijzen naar de volgende website: zonnebank-breda.nl.