Cursus fotografie

Zou u graag een professionele cursus fotografie volgen?

Bent u een fotograaf, maar zou u graag uw vaardigheden nog meer willen verbeteren? Dan is er ook voor u wel een geschikte cursus fotografie te volgen. Dit kan bijvoorbeeld bij The New PhotoSchool. Dit is een bedrijf dat cursussen fotografie aanbied aan zowel gevorderde fotografen als beginners. Iedereen die een camera en interesse voor fotografie heeft kan heel wat baat hebben bij deze cursussen. The New PhotoSchool is opgericht door fotografen Toonen en Wientjens. Dit zijn twee professionele fotografen die ook voor veel bekende bladen werken. Daarnaast hebben zij dus hun eigen fotografieschool. De cursussen worden gegeven door Wientjens en Toonen zelf. U krijgt dus les van echte topfotografen.

Cursisten

Hoe ziet de cursus fotografie eruit?

Tijdens deze cursus fotografie wordt er gewerkt met professionele modellen. Bovendien is er ook een professionele visagiste aanwezig. Op deze manier kunt u dus foto’s maken net zoals u dat in uw eigen praktijk waarschijnlijk zou doen. Tijdens de fotosessie komen er verschillende onderwerpen aan bod. Zo leert u bijvoorbeeld hoe u het model het beste kunt begeleiden. Ook de poses van het model komen uitgebreid aan bod. Daarnaast is lichtval natuurlijk een belangrijk punt in de fotografie en ook hier zullen de fotografen hun kennis over delen. U leert dus helemaal hoe u de perfecte foto kunt maken. Tijdens de cursus fotografie leert u echter ook over de nabewerking van de foto’s, ook dit is namelijk een belangrijk onderdeel van de fotografie.

Modellen

Is deze cursus fotografie geschikt voor u?

Als u een goede camera heeft en graag beter wilt leren fotograferen is deze cursus fotografie voor u geschikt. Deze cursus is geschikt voor gevorderde fotografen, maar ook als u nog niet zoveel ervaring heeft zal u er welkom zijn. De cursussen worden gegeven in kleine groepjes. Op deze manier krijgt iedereen de persoonlijke begeleiding die hij of zij nodig heeft.