123evenementencompleet was mijn partner in de organisatie van mijn personeelsdag

Samen met 123evenementencompleet.nl heb ik mijn personeelsdag opgezet. Afgelopen maand had ik mijn personeel meegenomen naar een optreden van een coverband. Het bleek daar dat onze muzieksmaken toch wel aardig uit elkaar lagen. Niet erg geschikt dus. Ik wilde voorkomen dat het volgende uitje weer zo wisselend ontvangen zou worden. De oplossing is dan makkelijk. Iedereen houdt wel van een drankje, dus ik besloot het volgende personeelsuitje wat veiliger in een kroeg te houden.

Een kroeg, maar dan nét even beter

Al snel kwam ik uit op de website van 123evenementencompleet. Ik wilde namelijk het personeel gewoon een drankje laten doen, maar naar een kroeg gaan is ook zo gewoon. Vandaar dat ik dit bedrijf inschakelde. Hier kon de kroeg naar het bedrijf komen. Het bleek een leuke verassing. Om twee uur op de vrijdag kwamen de mensen naar binnen lopen met de biertjes, zo zie je het kantoor ook eens op een hele andere manier.

Enthousiasme

Toen ik over mijn idee vertelde was de eigenaar meteen enthousiast. Hij dacht meteen mee hoe we deze verrassing zo leuk mogelijk konden brengen. Het is duidelijk iemand die plezier heeft in zijn vak. Hij stelde ook verschillende bieren voor die we konden gebruiken. Daarnaast heeft hij contacten met een groot scala aan acts, en vroeg of me dat nog wel leek. In mijn geval niet een goed idee, omdat de vorige act waar we heen gingen ook niet zo goed viel. Maar wel fijn dat hij zo meedacht, en echt probeerde vast te stellen wat ik precies wilde.

Oftewel

Mijn werknemers hebben het er nog steeds over, dus ik kan dit bedrijf ook alleen maar van harte aanbevelen.