Bijzonder mooie sieraden van edelstenen

Mijn hele leven ben ik spiritueel aangelegd en vooral de kracht van sieraden edelstenen hebben een bijzondere aantrekkingskracht bij mij. Jaren terug was ik op een markt en daar stond een kraam die dit soort producten verkocht. Daar heb ik ook mijn eerste ornament gekocht. Vanaf dat moment ben ik werkelijk alles gaan lezen wat hiermee te maken had. Wat zo een pronkstuk al niet voor mijn lichaam kon betekenen. Voor mij was het dan ook een hele happening toen ik over Anne Claire las. Meteen een afspraak met haar gemaakt over haar manier van meditatie. 

Mooie unieke exemplaren

Nadat ik een gesprek met  Anne Claire had gehad, waar zij mij veel vragen heeft gesteld is zij aan de slag gegaan. De vragen gingen over hoe dit ornament mij het beste met welk soort kracht en inspiratie mij kon helpen. Na dit gesprek heeft zij bijzonder mooie sieraden van edelstenen gemaakt. Eerst heeft zij een aantal ontwerpen gemaakt die zij aan mij door heeft gemaild. Bij goedkeuring van mijn kant uit is zij aan de slag gegaan. Niet kan je alleen zo een mooi kunstwerk voor je lichaam laten maken, ook voor je huis. Hier zit energie van jezelf en van je huis in.