Wij moeten stoelen huren!

Wij moeten voor het grote feest stoelen huren. Enige nadeel is dat wij dus niet weten waar dit mogelijk is! Uiteraard hebben wij al wel eens vaker op het internet gezocht. Echter vinden wij de kosten hiervoor veel te hoog. Zodoende zijn wij een andere manier gaan zoeken om alsnog voldoende zitplaatsen te creëren.

Ons feest

Ik zal in het kort uitleggen wat de reden is dat wij dit feest aan het organiseren zijn. Over een kleine vier weken zijn wij tien jaar getrouwd en vijftien jaar samen. Dit willen wij groots vieren zodat al onze vrienden en familie hierbij kunnen zijn. Op zich lijkt dit vrij eenvoudig om te realiseren, echter is dit dus niet zo. Waar vind je de perfecte locatie? Welke hapjes gaan wij serveren? Hoeveel drankjes moeten wij aanschaffen? Enzovoort.

Snel geregeld

Al met al hadden wij praktisch alles al vrij snel geregeld. Van het diner tot aan de locatie was geregeld. Het enige wat er nu nog gebeuren moest was voelde zitplaatsen creëren. Door toch maar weer de laptop erbij te pakken hoopte ik te kunnen slagen. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Huurland. Dit bedrijf kende wij nog niet, jammer aangezien zij aantrekkelijke kosten hanteren. Zo heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf de stoelen te gaan huren! Nu hebben wij eindelijk alles geregeld voor onze grote feest.