personal training Arnhem

Mijn doel bereikt door de personal trainer van personal training Arnhem

Een paar maanden geleden schreef ik me in voor het hebben van een personal trainer. Deze personal trainer was van de organisatie personal training Arnhem. Voordat ik me inschreef dacht ik na over mijn doel. Mijn doel was om binnen 12 weken 10 kilo af te vallen. Een grote klus maar het moest toch haalbaar zijn. Ook wilde ik graag wat bijscholen op het gebied van sporten zodat ik na het hebben van de personal trainer zelfstandig aan de gang kon gaan.

personal training Arnhem

Wilde zeker nog niet gaan stoppen

De eerste les bij de personal trainer van personal training Arnhem vond binnen in de sportruimte plaats. Hij gaf me de juiste ondersteuning bij het sporten en het hielp enorm. Ik wist daarom precies hoe ik het de volgende keer moest gaan doen. Ook gaf hij me naast ondersteuning ook motivatie. Ik nam het daardoor erg serieus en wilde zeker nog niet gaan stoppen met het traject. We waren tenslotte pas in de 1e week.

personal training Arnhem

Eindelijk zelfstandig verder

Na 8 weken begeleiding van personal training Arnhem merkte ik al een groot verschil in mijn gezondheid én gewicht. Zo was ik in de 8 weken al 7 kilo afgevallen door middel van te sporten en gezond te eten. Ik had nog 2 weken te gaan en er moest nog 3 kilo af om mijn doel te behalen. Mijn trainer vertelde me dat het hoe dan ook ging lukken als ik het maar zelf wilde. En de wil was er zeker. Ik ging er voor en heb uiteindelijk na 2 weken hard sporten de laatste 3 kilo er ook nog afgegooid. Nu ik al een week klaar ben met het traject ben ik erg tevreden over het feit dat ik mijn doel heb gehaald. Ook merk ik dat ik aardig wat bijgeschoold ben op het gebied van sporten. Ik kan eindelijk zelfstandig verder!