Een modern merk

De kans is groot dat je wel eens een kledingstuk van het merk in gold we trust hebt gezien. Het merk is namelijk zeer bekend en heeft kenmerkende kledingstukken zoals bijvoorbeeld de hoodie en de t-shirts waar aan de onderkant heel duidelijk het logo te zien is. Het merk was voorheen bekend onder de label naam van Franzel Amsterdam. Zo zijn er veel bekende mensen die het merk al dragen. Denk hierbij maar aan voetballers, maar ook veel bn’ers zijn al gespot in het merk. Je kunt het merk aanschaffen bij een betrouwbare en grote aanbieder zoals Hans Voortman.

Meer informatie over in gold we trust

In gold we trust bestaat dus sinds 2012 en is voortgekomen uit het idee van een modeshow om een print te maken met de tekst in gold we trust. Dit is een knipoog naar de periode van de gouden eeuw in Nederland, waarin goed een grote rol speelde. De Nederlanders gingen op dat moment varen naar allerlei uithoeken in de wereld en gingen tijdens deze periode op zoek naar dure specerijen Hier werd veel geld mee verdiend, en ook met de handel in goud, en hierdoor is het idee gekomen om het merk in gold we trust op te richten.

Een grote doelgroep

Het merk richt zich op een grote doelgroep. Zo kunnen jongeren ervoor om een kledingstuk van het merk aan te schaffen, maar ook ouderen kiezen er regelmatig voor om een kledingstuk te kopen. Doordat het merk een groot aanbod heeft aan verschillende soorten kleding, is er altijd wel een item dat perfect past bij jouw wensen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie in gold we trust hoodie in de kleur rood of zwart, of ga je toch liever voor een t-shirt of een ander gaaf item van het merk? Het merk heeft kledingstukken beschikbaar in veel verschillende maten, van klein naar groot. Vandaag besteld is meestal de volgende werkdag al in huis.