Geholpen door Kliniek Veldhoven

Mijn klachten werden met de dag erger! Dankzij Kliniek Veldhoven ben ik van deze klachten af! Ik zal in het kort uitleggen wat mijn klachten precies waren.

Jeugd

Vanaf het begin van mijn jeugd begon ik te merken dat mijn lichaam verder in de groei zat als dat mijn vriendinnen waren. Dit resulteerde in het feit dat ik op mijn 14e al een borstmaat C had. Iets wat, naar mijn mening, niet hoort op deze leeftijd. Enfin, ik heb mijn lichaam zo laten ontwikkelen hoe dat moeder natuur het heeft beschreven. Tot een paar maanden terug. Mijn klachten in mijn rug werden zo onwijs erger dat ik niet meer het werk kon uitvoeren. Helaas heb ik dan ook moeten besluiten om op dat moment te stoppen met werken zodat ik mijn lichaam rust kan geven. Natuurlijk is het niet mogelijk om een lange periode zonder werk te zitten, zo krijg je natuurlijk ook geen inkomsten.

Afspraak gemaakt

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken bij de huisarts. Tijdens deze afspraak kon zij wellicht bekijken wat er aan mijn borstmaat gedaan kon worden. Ik wilde zo graag van mijn grote borsten af! Gelukkig begreep zij mij al te goed en heeft zij mij uiteindelijk doorverwezen naar Kliniek Veldhoven. Nog geen twee weken later kon ik daar al terecht om een behandeling te ondergaan! Sindsdien heb ik geen last meer van mijn rug en heeft mijn oude werkgever mij weer in fulltime dienstverband kunnen zetten.