Schaamlipcorrectie voor een beter gevoel

Een schaamlipcorrectie voor een beter gevoel ondergaan? Als vrouw zijnde heb je wat te ondergaan in het leven…

De maandelijkse periode, zwangerschap en nog veel meer! Maar wat nou als je last hebt in je schaamstreek? Ga jij naar de huisarts of probeer je het met pijnstillers te onderdrukken? Verklaar mij maar voor gek aangezien ik nu al meer dan vijf jaar met klachten in mijn schaamstreek loop. Het is nu zo erg dat zelfs de pijnstillers niet meer werken, nou ja niet goed in ieder geval. Ik heb er dan ook voor gekozen om toch maar naar  de huisarts te gaan, hopelijk weet zij mij raad te geven wat ik moet doen. Een gevoelige gesprek moeten beginnen bij de huisarts zag ik al tegenop, al helemaal wanneer ze zou vragen of dat ze mocht kijken.

1

Afspraak gemaakt

Uiteindelijk heb ik de afspraak gemaakt en kon ik een dag later al terecht (gelukkig)… Tijdens deze afspraak kreeg ik inderdaad de vraag of dat ze mocht kijken om te zien of dat er wellicht een ontsteking is. Met knikkende knieën heb ik de broek uitgetrokken zodat ze kon kijken en hier kwam vrij snel uit dat mijn schaamlippen te lang zijn. Dit geeft dan ook de branderige gevoel in de schaamstreek. Als advies had ik meegekregen dat ik een Kliniek moest bezoeken waar ik een correctie kan ondergaan. Dankzij het feit dat zij ook deze behandeling heeft ondergaan merkte ik aan mezelf dat ik een goede stap heb genomen. Een schaamlipcorrectie voor een beter gevoel ondergaan klopt dan ook echt! 

schaamlipcorrc