Glamping Nederland

Waar gaat Glamping Nederland over en waarom is het beter dan kamperen? Glamping ofwel ‘glamoureus kamperen’ biedt alle comfort van een hotel of B&B met de eenvoud van kamperen. Kortom, het haalt het worstelen met tentstokken , door de regen rennen om water te verzamelen en slapen op klonterige grond en behoudt alle magie van het kamperen. Kortom, onze luxueuze tenten zijn ideaal voor wie op zoek is naar een toevluchtsoord in de natuur – zonder af te zien van de luxe in het leven.

Genieten in luxe

Van keukens en comfortabele bedden tot vaste elektriciteit, hier zijn een paar redenen waarom glamping de traditionele camping overtreft:

Een echt bed

Wat een goede nachtrust betekent. Vergeet het wakker worden bij het krieken van de dag in je vochtige, zweterige slaapzak, gevolgd door rugpijn! Met de de glamping-jackpot heb je heerlijke gewonnen!

Warmte en licht

Glamping Nederland sluit zijn accommodaties aan op het elektriciteitsnet. Dus weg met kaarsen een kampvuurtjes, je kunt ook je telefoon opladen, en veel campings hebben zelfs wifi, als je geabonneerd wilt blijven op de rest van de wereld.

Keuken faciliteiten

Glamping brengt de meer geciviliseerde uitvinding van een volledig uitgeruste kampkeuken met zich mee. De tenten op camping Leistert hebben een ingebouwde keuken waardoor koken een plezier wordt , geen karwei.

Stijlvolle badkamers

Stinkende composttoiletten en door spinnen geteisterde doucheblokken hebben sommige mensen voor het leven van kamperen afgezet. De glamping heeft het soort krachtige douches, een eigen badkamer met toilet in de campingervaring gebracht.

 Aankomen en klaar!

Wanneer je echter op glamping gaat,stap je gewoon je tentje binnen: geen gesleur met materiaal, geen haringen en palen opslaan, nee, neem je wijntje, ja vakantie start onmiddellijk!